Hírek

2015.01.29. 14:53

Videoklipben énekelnek és táncolnak a Séf iskola tanárai

Veszprém – Videoklipben táncol és énekli a Neoton Família örökbecsű slágerét a Séf Szakképző Iskola tanári kara. Az interneten hatalmas sikert arató zenés kisfilmet az intézmény szalagavató ünnepségére meglepetésként készítették a pedagógusok.

Szabó Péter Dániel

Évek óta hagyomány a veszprémi szakképző iskolában, hogy a különböző ünnepségekre – mint például az elsős avató, a karácsony vagy a szalagavató – különleges produkcióval készül a tanári kar. Így volt ez idén is, ám ezúttal a megszokottnál még nagyobb fába vágták fejszéjüket a tanárok. – Az iskolánkban matematikát tanító Fodor Zsolt ötlete volt, hogy készítsünk egy saját videoklipet a Neoton Família mindenki által ismert, Ha szombat este táncol című dalára. Kollégáim pozitívan fogadták az ötletet, így belevágtunk. A tornateremben forgattuk a videót, Zsolt rendező, operatőr és dramaturg is volt egy személyben, s az utómunkálatokat is ő végezte. A slusszpoén az volt, hogy nemcsak szerepeltünk a klipben, hanem mi is énekeltük a szöveget. Nem tagadom, ettől előzetesen kicsit tartottunk, de végül nagyon jól sült el a dolog. Szerencsére a diákok előtt is sikerült teljesen titokban tartani a kezdeményezést, így hatalmas meglepetés volt számukra, amikor a szalagavatón bemutattuk a videót – mondta el kérdésünkre Csizmazia Mária.

A Séf Szakképző Iskola igazgatónője hozzátette, büszke arra, hogy kollégái az első szóra vállalták a szereplést, mit több, a közös próbák kiváló csapatépítő tréningek is voltak. – Azt gondolom, hogy a kisfilm elkészítése passzol az iskola szellemiségéhez, s ily módon is közelebb kerülhetünk a diákjainkhoz. Fodor tanár úr segítségével egyébként több videó is készült már. Karácsonyra a diákokkal közösen forgattunk egy rövid mesét, de a pedagógusaink gyermek- és fiatalkori képeit felvonultató film is nagy siker volt – mondta el Csizmazia Mária.

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1777" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1777" title="Szalagavatós videó beküldése">Szalagavatós videó beküldése</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!