Hírek

2017.06.03. 12:57

Az Arénától jelentkezünk - Párizsban nincs ilyen kéziláz

Veszprém - Természetesen Veszprémben is megmozdultak a szurkolók a kézilabda BL final four idejére. Az arénától jelentkezünk.

Horváth Gábor

Az eső sem riasztotta el a szurkolókat

Fotó: Horváth Gábor

Volt egy frissítő zápor, de a Veszprém Aréna előtti tér így is szépen telik. A hagyományoknak megfelelően a szurkolók óriás kivetítőn át követhetik figyelemmel a BL négyes döntő eseményeit.

Al Pacino is megszólalt

Al Pacino (magyar) hangja is felharsant a kivetítőnél. A részlet a Minden héten háború című filmből volt, minden idők egyik legnépszerű sportos motiváló beszéde, azaz remekül illik ide.

Feszültség, izgalom

Izgatottak és kissé feszültek a drukkerek, az első veszprémi gólok aztán persze meghozzák a tapsot és az üdvrivalgást is.

Forrósodik a hangulat

Ahogyan a csapat, a veszprémi közönség is egyre jobban belemelegszik az elődöntőbe. Süt a nap, hideg a sör, remek a hangulat. A szurkolók készek az ünneplésre, de erre még várni kell.

 

 

Építők, építők!

A legrégebbi buzdítás harsog az aréna előtt. Megtelt a placc, Párizsban biztos nincs ilyen kéziláz...

Micsoda csalódás!

Nagyon akarták, ökölbe szorított kezekkel izgulták végig az utolsó másodperceket a bakonyi drukkerek. Nem sikerült, de holnap ismét sokan lesznek itt, hogy a bronzmeccsen szorítsanak kedvenceiknek...

Olvassa szöveges élő közvetítésünket a meccsről >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!