Hírek

2017.03.19. 20:00

Várják a szavazatokat - Az ország kedvence lehet az erkeles 3. z osztály

Pápa - Több pályázaton is indult már a pápai Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola az elmúlt években. A sikeres szerepléseknek köszönhetően a tavalyi évben elnyerte az intézmény a Boldog iskola, valamint a Mosolygós iskola címet.

Varga Bea

A közelmúltban az egyik népszerű hazai hetilap internetes oldala által meghirdetett pályázatra küldött be anyagot az Erkel iskola 3. z osztálya. A napokban kiderült, már jó úton járnak a fiatalok ahhoz, hogy az ország kedvenc osztálya legyenek. Ehhez azonban még szükségük van mindannyiunk támogató szavazatára. Az egyik boldogórára el is látogatott az országos hetilap újságíró és fotós munkatársa, nagy szeretettel és szép tulipáncsokrokkal fogadták őket a 3. z osztályosok. A vendégeknek még az iskola indulóját is elénekelték, majd megmutatták, mit is jelent számukra a boldogságprogram, s hogyan történik az osztályban egy boldogságfoglalkozás.

- Keressük az ország kedvenc általános iskolai osztályát. Egy országos felhívást tettünk közzé, melyre több mint száz általános iskolai osztály be is nevezett - hangsúlyozta Czvitkovits Judit újságíró.

A pápai Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola 3. z osztályos tanulóinak közösségét példaértékű összetartás és szeretet jellemzi Fotó: Babos Petra

- Elsősorban pedagógusok pályáztak, ők írtak nekünk nagyon kedves történeteket, melyek közül a szerkesztőség tagjaiból álló zsűri kiválasztotta a tíz legelragadóbbat. Az internetes oldalunkon bemutatjuk a tíz osztályt, majd az olvasókra bízzuk, hogy szavazzák meg, melyik közösség érdemli meg, hogy egy osztálykirándulást kapjon ajándékba - nyilatkozta Czvitkovits Judit.

A harmadik osztályosok tanítója által beküldött levél rengeteg boldog üzenetet közvetített, tele volt szeretettel, és arról tanúskodott, hogy milyen nagy összetartás van az osztályban. Nem is volt kérdés, hogy eljönnek-e Pápára, az Erkelbe, árulta el az újságíró, akitől megtudtuk, hogy Az ország kedvenc osztálya címet elnyerő közösségre egy nagyon szép és tartalmas osztálykirándulás vár.

- Mikor kiderült, hogy bekerültünk a tíz legjobb osztály közé, el sem tudom mondani, mennyire örültünk. Hatalmas érzés volt mindannyiunk számára, a gyerekek és én is rettenetesen boldogok voltunk - mesélte lapunknak nyilatkozva Kindertné Surányi Lívia, az osztály tanítója.

A pápai iskola kéri mindazokat, akik segíteni szeretnének, szavazzanak a Nők Lapja Café weboldalon, hogy az erkeles 3. z az ország kedvenc osztálya lehessen. A szavazás március 13-án indult el, és egészen március 24-ig lehet voksolni a kedvenc osztályra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!