Hírek

2014.10.22. 10:55

Vádemelés: Életveszélyes sérülés lett a kocsmai verekedésből

Életveszélyt okozó testi sértés, illetve garázdaság miatt emelt vádat egy 24 éves férfival és 26 éves társával szemben a Veszprém Megyei Főügyészség - közölte a főügyészség.

Kovács Erika

Tájékoztatásuk alapján a két személy 2013 augusztusában egy Balaton-parti büfében szóváltásba keveredett az ott szórakozó sértettel.

A vádirat szerint a vádlottak és a sértett között azért alakult ki vita, mert a két fiatal férfi a büfé teraszán a sértett asztalát foglalta el, aki ezt kifogásolta, és kérte őket, menjenek másik asztalhoz. A vádlottak a náluk idősebb férfit trágár módon szidalmazták, aki ezen felháborodva egyikük szájából kiütötte a cigarettát. A vádlottak erre a sértettet ütni kezdték, aki elesett, fejét az egyik ablaküvegbe ütötte, de ekkor még nem sérült meg súlyosan. A történteket látta a büfé vezetője, és a további verekedés megakadályozása végett a vádlottak és a sértett közé állt. Az idősebbik vádlott felhagyott a további bántalmazással, és társát is próbálta visszatartani, de az a férfi tovább ütötte, rángatta a sértettet, aki elesett, és fejét a terasz járólappal kirakott élébe ütötte, amitől  életveszélyes fejsérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!