Hírek

2014.07.15. 16:14

Újabb polgármester-jelöltek mutatkoztak be

Pápa - Három jelenlegi polgármester és két új kihívó indul a Fidesz-KDNP színeiben az őszi önkormányzati választásokon.

Nagy Imre

A zirci, a devecseri, az ajkai, a sümegi és a tapolcai jelöltet dr. Kovács Zoltán, a megyei választmány elnöke mutatta be kedden a pápai Fidesz-irodában tartott sajtótájékoztatón.

 

– Ottó Péter második ciklusát fejezi be Zircen, és készen áll a harmadikra is. Toldi Tamás Devecser polgármestere azon kevesek közé tartozik, akik a katasztrófahelyzet idején egynapos polgármesterek voltak, és jól helytállt: egy új város alapjait sikerült kormányzati segítséggel leraknia, és készen áll az újabb megmérettetésre. Fenyvesi Zoltán  tizenhat évig volt önkormányzati képviselő Ajkán, ő pedagógus végzettségű. Ismert a városban, sok diákot tanított, és az önkormányzati munkája is arra predesztinálja, hogy eredményes kihívó lehet. Császár László Tapolca polgármestere. Két cikluson keresztül alpolgármester volt, belekóstolt a megyei kabinet vezetésébe. Időközi választásokon lett polgármester, majd újra megválasztották. Agrár- és közgazdasági végzettségű, a vállalkozói szférából érkezett, jó városmenedzser. Végh László alpolgármesterként kezdte Sümegen, most a jelenlegi polgármester kihívója, reményeink szerint eredménnyel veszi fel a harcot, tekintettel arra, hogy Sümeg jobboldali érzelmű város – mondta el a jelöltek bemutatásaként dr. Kovács Zoltán. Ezt követően a polgármester-jelöltek beszéltek röviden céljaikról a sajtó képviselőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!