Hírek

2013.06.13. 06:43

Tömegkarambol a 82-es főúton

Két, egymástól független közlekedési balesetben összesen öt jármű ütközött csütörtökön reggel a 82-es főúton Eplénynél, hárman sérültek meg - tájékoztatott a megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Halmos György

Ferenczi Tímea elmondta, hogy a balesetek a 16-os kilométernél történtek. A helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt érvényben.

Eplény központjában a 13-as és 14-es kilométerkőig állt a sor, olvasónk szerint fél 9 előtt nem sokkal megindulhatott a forgalom. A rendőrség tájékoztatása szerint délután baleset helyszínelése befejeződött. A részleges útlezárás 9 óra 10 perckor megszűnt, a forgalom zavartalanul halad.

A mentőszolgálat ügyeletese arról tájékoztatott, hogy a balesetben egy személy súlyosabban, kettő pedig könnyebben sérült meg. Megyei kórházba szállították a súlyos és az egyik könnyű sérülést szenvedett személyt, egy könnyű sérültet a helyszínen láttak el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!