Hírek

2014.10.18. 07:28

Térfigyelő kamera rögzítette az ajkai rablást

Bíróság elé állítási javaslattal zárult annak a 44 éves ajkai férfinak az ügye, aki bántalmazott egy férfit és elvette tőle tárcáját.

Az Ajkai Rendőrkapitányságot értesítette a helyi kórház június 28-án 17 óra 30 perckor, mivel egy személyt bántalmaztak Ajkán.

A lefolytatott nyomozás adatai alapján, előzetes szóváltást követően egy férfi megütött egy másikat az Ajkai buszpályaudvaron, majd elvette pénztárcáját és cigarettáját.

Az intézkedő Harta Tamás főtörzsőrmester körzeti megbízott és társa Horváth Ferenc őrmester adatgyűjtés végeztek, majd a pályaudvar térfigyelő kamerájának felvételeit vizsgálták meg. A felvételeken az elkövető cselekménye és ruházata jól látható volt.

A személyleírás alapján indult forró nyomon üldözés sikeres volt, a férfit rövid időn belül megtalálták, elfogták és előállították.

H. Sándor ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melyet a napokban az Ajkai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezett. A keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az Ajkai Járási Ügyészség részére küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!