Hírek

2017.08.09. 18:44

Tehergépkocsis ütközés Balatonalmádiban és Gyulafirátótnál

Kedden a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk 2017. augusztus 8-án, délután a 71-es számú főúton, Balatonalmádi külterületén közlekedett egy helyi férfi Toyota személygépkocsijával.

Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az ott közlekedő tehergépkocsival.

Az ütközés hatására a Toyota megpördült az úton és keresztbe fordulva állt meg. A tehergépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol a szemből közlekedő Mercedes személygépkocsival összeütközött, majd az útárokba sodródva álltak meg. A balesetben egy személy könnyebben sérült. A helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.

A 82-es számú főúton, Veszprém-Gyulafirátót külterületén közlekedett egy tehergépkocsi 2017. augusztus 8-án, délután. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött az előtte balra kanyarodó személygépkocsinak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!