Hírek

2015.02.26. 19:09

Tapolcai választás - Kormányváltást szeretnének

Pad Ferenc országgyűlési képviselőjelöltet mutatta be csütörtökön este a helyi MSZP-irodán Tóbiás József, a párt elnök-frakcióvezetője. Pad Ferenc örömmel tájékoztatta a támogatóit, hogy rövid idő alatt a szükséges aláírások többszörösét gyűjtötte össze.

Penk Tímea

A jelölt szakszervezeti vezetőként a hétköznapi emberek problémáit képviseli, védelmet és támogatást nyújt azoknak, akikről a kormány lemondott - fogalmazta meg Tóbiás József.

Tóbiás József és Pad Ferenc (Fotó: Penk Tímea)

Ami Újpesten és Veszprémben elkezdődött, azt Ajka-Tapolca-Sümeg körzetben folytatni kell, alázattal, felelősséggel és tisztességes munkával, hogy demokratikus eszközökkel megvalósulhasson a kormányváltás - hangsúlyozta Pad Ferenc, majd hozzáfűzte, ismeri a tapolcai és a sümegi emberek problémáit is. Pad Ferenc ajkai önkormányzati képviselőként büszke arra, hogy a városban igen alacsony szinten van a munkanélküliség. A módszerek más városokat is segíthet a problémamegoldásban. A jelölt végül hangsúlyozta, hogy a döntések akkor érnek valamit, ha azok is részesei, akikről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!