Hírek

2015.02.20. 17:41

Tapolcai választás - Bemutatták Fenyvesi Zoltánt, a Fidesz-KDNP tapolcai jelöltjét

Célom, hogy olyan lelkiismeretesen végezzem a képviselői munkát, ahogy azt Lasztovicza Jenő tette a Balaton-felvidék, Tapolca, Sümeg, Ajka és a környező települések érdekében - vallotta pénteki sajtótájékoztatóján Fenyvesi Zoltán, a Fidesz jelöltje a Hotel Kapitányban.

Tóth B. Zsuzsa

A 3. számú választó kerület országgyűlési képviselő jelöltjét Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke mutatta be. A várpalotai Thury gimnázium igazgatója, a Veszprém Megyei Önkormányzat alelnöke úgy fogalmazott, hogy azért dolgozik nap mint nap, hogy minél több fiatal találja meg itthon a számítását.

Fotó: Tóth B. Zsuzsanna

- A legfontosabb a gazdaságélénkítő, munkahelyteremtő programok megvalósítása, kulturális rendezvényeket szervezése, valamint az óvodák, a bölcsődék, helyzete, a gyermekek jövője. Veszprém megyében nőttem fel, ez a vidék az otthonom. Tanári pályám 28 évéből 25 évet tanítottam Ajkán. Az április 12-i választás azokról szól, akik ismerik azt a köszöntést, hogy „Jó szerencsét”. Akiknek szülővárosát mutatja be a „Tapolcai Képes Lapok” című kötet. Akiknek mindig biztos pont a sümegi vár látványa, valamint akik tudják, hogy merre vezet a Római út a Badacsony lábánál. A választás tétje az itt élők képviselete, hogy Veszprém megye nyugati része nyertese lesz-e az előttünk álló időszaknak. Tennünk kell az elvándorlás ellen. Az elmúlt években közel 400 ezer új munkahely jött létre Magyarországon. Az a célom, hogy a mi vidékünkön is minél több és jobb munkahely legyen. A kormány segítségével azon fogok dolgozni, hogy Magyarország történetének legnagyobb gazdaságfejlesztési programjával felemeljük a mi vidékünket, a térségünk vállalkozásait is – mondta Fenyvesi Zoltán.

Kósa Lajos úgy fogalmazott, hogy éles versenyt vár a tapolcai időközi választáson. Hétfőn kezdik meg a támogató aláírások gyűjtését, amelynek során minél több helyi lakossal szeretnének találkozni, hogy megtudják, mit hiányolnak a térségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!