Hírek

2017.03.26. 13:24

A tapolcai kórházból lopott - egy nap alatt elkapták

Tapolca – Egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették azt a balatonalmádi férfit, aki közel 3 millió forint értékben lopott áramátalakító készüléket – tájékoztatta lapunkat Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Napló információ

A tapolcai rendőrséget március 22-én reggel értesítették, hogy a tapolcai kórház gépészeti helyiségéből négy darab, egyenként közel 700 ezer forint értékű hálózati áramátalakítót lopott el egy ismeretlen tettes. A nyomozók még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 39 éves férfit, akit délután balatonalmádi otthonában elfogtak, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a közel 3 millió forint értékű lopott invertereket a gyanúsított egyik barátjának házában találták meg, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A 39 éves balatonalmádi férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőlejárást a tapolcai rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!