Hírek

2014.11.19. 11:30

Támogatjuk a beteg kislányt

Noszlop - A helyi családsegítő szolgálat bevonásával támogatja a Napló a nyolcéves Csipszer Virág Patríciát, hogy az adományokból befolyt összeget a beteg gyermek érdekeinek megfelelően használja fel a család.

Penk Tímea

A veseműtéten átesett, epilepsziában szenvedő, fül-orr-gégészeti és mozgásszervi problémákkal küzdő noszlopi kislány javára lapunk adománygyűjtést szervez.

A rossz körülmények között élő családban három gyermek él. Csaba tízesztendős, Patrik hároméves. A középső gyermek Virág, aki többféle  krónikus betegségben szenved.


A beteg Csipszer Virág Patrícia és az édesanyja, Gonda Renáta
Fotó: Penovác Károly

A gyerekek édesapja közfoglalkoztatotti feladatokat lát el, az édesanya gyesen van a pici fiúval. A nagypapa is kiveszi a részét a feladatokból, ő az, aki Virágot rendszeresen elkíséri a vizsgálatokra. Havonta egyszer vagy szükség szerint bebuszoznak Ajkára, ahol elvégzik a szakorvosi ellenőrzéseket.

Nemcsak a kislány betegsége, hanem a szegényes anyagi lehetőségek is nagy megpróbáltatást jelentenek a család számára.

Lapunk Csipszeréket karácsonyi akcióban támogatni kívánja, ezért arra hívjuk fel olvasóinkat, hogy adományaikkal segítsék őket. Kérjük, hogy a Pannon Lapok Társasága Kft. számlájára történő átutalásaik közlemény rovatába szíveskedjenek jelezni, hogy "adomány Csipszer Virág részére". A befolyt összeg felhasználása a helyi Alapellátási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozóinak javaslata alapján történik majd.

10300002-10583135-49020126

Közlemény: Adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!