Hírek

2017.08.04. 11:07

Szolgálatteljesítés közben elhunyt bajtársukra emlékeztek

Gamauf János rendőr főtörzsőrmester, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, megbízott motoros járőrvezetője 2010. augusztus 4-én Alsóörsön szolgálatteljesítés közben életét vesztette.

A balatonalmádi és veszprémi rendőrök minden évben leróják kegyeletüket ezen a napon egykori kollégájuk nyugvóhelyénél és halálának helyszínén. A sírnál hajdani parancsnoka, Papp Csongor rendőr alezredes, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője emlékezett a nem csak hivatásában, hanem személyiségében is kiváló, a kollégáinak halála után is példaként szolgáló rendőrre 2017. augusztus 4-én.

Fotó: police.hu

Az emlékezés virágait helyezte el Anda György rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és dr. Linczmayer László rendőr alezredes, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetője.

A megemlékezésen részt vett és koszorút helyezett el Alsóörs képviseletében Hebling Zsolt polgármester és Báró Béla jegyző.

Az alsóörsi emlékműnél néma fejhatással és gyertyagyújtással emlékeztek Gamauf János rendőr főtörzsőrmesterre a családtagok, barátok, ismerősök, kollégák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!