Hírek

2017.04.11. 12:26

Íme a Jobbik jelöltje: Rig Lajos

Tapolca – A Jobbik 2018-as országgyűlési választásokon induló jelöltje a Veszprém megyei 3-as választókörzetben Rig Lajos lesz.

Tóth B. Zsuzsa

Minderről a párt sajtótájékoztatóján beszélt Árgyelán János regionális igazgató, bemutatva Rig Lajost.

Mint elmondta, Sümegen, Tapolcán, Ajkán és a városok környéki kisebb településeken élők jól ismerik Rig Lajost, aki egészségügyi szakember, és jelenlegi országgyűlési képviselőként jól ismeri az itt élő emberek problémáit. Parlamenti munkája mellett sok időt tölt a településeken.

Rig Lajos Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Rig Lajos mindehhez hozzátette, hogy a két évvel ezelőtt időközi országgyűlési választás nyertes mandátuma után három év állt rendelkezésére, hogy eredményeket érhessen el. Ebből két év már letelt, eredményes időszakvolt. Ő volt az egyik legaktívabb képviselő a Parlamentben ez idő alatt. Országgyűlési képviselői munkáján kívül választókerülete hatvan települését is szemmel tartja, azok mintegy nyolcvan százalékára már eljutott eddig. Egyre több polgármester és választópolgár keresi meg problémáival, pártszínektől függetlenül. Ezt pedig sikerként könyveli el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!