Hírek

2017.03.27. 11:44

Nem távozott üres kézzel - Balatonszepezden egy hétvégi házból lopott

Balatonfüred – A balatonfüredi rendőrök vádemelést javasoltak egy zalakomári férfival szemben, aki abból a hétvégi házból tulajdonított el használati tárgyakat, melyben lakhatását biztosították, s melynek gondnokaként dolgozott.

Napló információ

A 40 éves O. Zsolt zalakomári lakos 2017. február 5-e és 7-e között Balatonszepezden egy hétvégi házból műszaki cikkeket és használati tárgyakat tulajdonított el százezer forintot meghaladó értékben. A férfi 2016. októberétől állt az ingatlan tulajdonosának alkalmazásában gondnokként, ahol lakhatást biztosítottak neki. Miután O. Zsolt egyik napról a másikra felmondott, televíziót, zagyszivattyút, olajradiátort, hősugárzót, kávéfőzőt, grilltepsit, különféle csavarhúzókat vitt magával.

Az O. Zsolt otthonában tartott házkutatás során a tárgyak nagy része megkerült, azokat a tulajdonos részére visszaadták a rendőrök. A 40 éves zalakomári férfi ellen két rendbeli sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek –tájékoztatta lapunkat Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!