Hírek

2014.07.29. 08:28

Pápai halálos baleset: nem gázolás történhetett

Pápa – Halálos közlekedési baleset történt szombaton délután történt Pápa belterületén. Az esetben egy kerékpáros életét vesztette.

Tremmer Tamás

A baleset kapcsán megkereste lapunkat a személygépkocsit vezető férfi édesanyja, aki arról adott tájékoztatást, hogy nem gázolás történt.

Fia az úton haladt, amikor a házak közül kivágott elé egy rendkívül kacsázva haladó kerékpáros. A sofőr annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, áttért a szemközti sávba. A kerékpáros azonban bukott, s a helyszínen életét vesztette. Az édesanya elmondta még, hogy a gépkocsin nincs csapódás nyoma, sőt, horpadás sem, csupán egy fekete csík a hátsó felén, amit a kerékpár kormányára húzott gumi okozhatott. A fiának a jogosítványát sem vették el, ami szintén azt erősíti, hogy nem gázoló. A kocsiban utazott a két unokája, akik a látottak nyomán sokkot kaptak. A kerékpáros halálának pontos okát orvos szakértői vizsgálat lesz hivatott megállapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!