Hírek

2014.12.23. 18:55

Olvasóink segítettek Virágnak

Noszlop - Közel nyolcszázezer forint gyűlt össze olvasóink adományaiból Csipszer Virág támogatására, amelyet Németh F. Bernadett főszerkesztő adott át.

Penk Tímea

A rossz körülmények között élő noszlopi család három kisgyermeket nevel. Az első osztályos Virág a középső, aki többféle krónikus betegségben szenved. A Napló minden évben gyűjtést szervez egy rászoruló, beteg gyermek javára - mondta Németh F. Bernadett az adomány átadásán, majd kifejezte köszönetét az olvasóknak, hiszen a lapcsoport megyénkben gyűjtötte össze a legtöbb adományt.

A közel 800 ezer forintot jelképesen Németh F. Bernadett főszerkesztő adta át Virágnak és a családnak
Fotó: Penovác Károly

A Napló főszerkesztője fontosnak tartja, hogy jó helyre kerüljön a pénz, illetve felhasználása megfelelő legyen. Ebben a családsegítő szolgálat munkatársainak a közreműködését kérte. György Anita, az Alapellátási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője rendezni szeretné a család több mint háromszázezer forintos közüzemi tartozását, beleértve az ivóvíz visszaköttetését is, illetve egy kályha és egy mosógép vásárlását tervezi, valamint a lakás betonpadlójának burkolását.

 

A család együttműködését fejezte ki abban, hogy a családgondozók javaslatával használják fel olvasóink adományát. A Napló felhívására nemcsak pénzbeni támogatások érkeztek, hanem többen személyesen keresték fel a családot, hogy átadják ajándékcsomagjukat tartós élelmiszerekkel, tisztítószerekkel, játékokkal és édességekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!