Hírek

2014.10.20. 16:40

Nyerteseket hirdettünk

Kisorsoltuk a nemrégiben befejeződött vasárnapi mozaikkereső játékunk nyerteseit.

Heffler Péter

Hétfőn tartottuk meg a Pannon Lapok Társasága által meghirdetett mozaikkereső játék sorsolását. A játékosok a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe és a Zalai Hírlap vasárnapi számából gyűjthették a mozaikkuponokat szeptember 14. és október 4. között, amiket október 15-éig kellett beküldeniük.

Hadanich Dalma és Aschenbrenner Vanessa sorsolta ki a Pannon Lapok Társasága által meghirdetett mozaikkereső játék nyerteseit
Fotó: Heffler Péter


A Vasárnapi Zalai Hírlapban, a Vasárnapi Vas Népében, a Vasárnapi Naplóban és a Vasárnapi Fejér Megyei Hírlapban meghirdetett játékban szeptember 14. és október 4. között minden számban négy mozaikdarabka jelent meg. Akik ezeket kivágták, majd a gyűjtőszelvényre felragasztva visszaküldték szerkesztőségünkbe, értékes nyereményben részesülhettek. A közjegyző jelenlétében rendezett hétfői sorsoláson a beküldők között húsz kétszemélyes, kétéjszakás wellness-pihenést sorsoltunk ki. Az 1574 játékszelvény közül Talabér Lászlóné, Szabó Attiláné (mindkettő Veszprém), Tóth Jánosné (Várpalota), Nyiga Ottóné (Pápa), Endresz Imre (Zirc), Molnár Zoltánné (Ajka), Szőkéné Bulányi Angéla (Úrkút), Takács Róbert (Kondorfa), Simonics Jánosné (Nádasd), Kelemen Imre (Ostffyasszonyfa), Kissné Szarka Gyöngyi (Répcelak), Molnár Tímea (Szombathely), Németh Attiláné (Rum), Kovács Imre (Zalalövő), Takács Jánosné (Zalaszentgyörgy), Molnár János, Sipos Zoltánné (mindkettő Nagykanizsa), Langerné Mars Teréz (Csesznek), Kiss Julianna (Bicske) és Mohai Imre (Székesfehérvár) nevét húzták ki a PLT marketingosztályának dolgozói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!