Hírek

2017.07.31. 11:24

Női focimeccsek a csillagos ég alatt

Örülök, hogy a megyében itt kezdeményezték először az éjszakai női futballmérkőzéseket, és a tavaly indult rendezvény tovább folytatódik - mondta Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke.

Penk Tímea

Álomkupa néven másodszor rendezett éjszakai női focit a Devecseri Sportegyesület Női Szakosztálya, amelyre Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyéből érkeztek csapatok. Az esemény megnyitóján Polgárdy Imre tolmácsolta a rendezvény fővédnökének, Kovács Zoltán államtitkárnak a jókívánságait. Mindketten futballrajongók, a közgyűlés elnöke néhány éves játékvezetői múlttal is büszkélkedhet, az államtitkár pedig a parlamenti csapatban játszik.

A rendezvényt tavaly indította a Devecseri SE Női Szakosztálya

A villany- és csillagfényes éjszakán Szente-Takács Anna, a művelődési ház intézményvezetője konferálta a rendezvényt, amelyen Bakos Renátának, Kajdi-Kovács Tímeának, Scheily Józsefnének és Kovács Lászlónak mondtak köszönetet a szervezésért, valamint megköszönték a támogatók segítségét.

 

Józsa Dávid játékvezető tizenöt mérkőzésen állt helyt, a lányok kispályán húszperces meccseket játszottak. Legjobbnak Vép csapata bizonyult, második lett Kópháza, harmadik Pelc Nyárád. Negyedik helyen végeztek a Vitusz FC játékosai, ötödik helyet szerezték meg a devecseri lányok, hatodik lettek a Rehab Time.

Kovács László alpolgármester, Kocsy Miklós egyesületi elnök, Mayer Gábor önkormányzati képviselő, Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Ékes József korábbi országgyűlési képviselő
Fotó: Pesthy Márton

A legjobb játékos díjat a vépi Sós Eszter, a legjobb kapus díjat a Vitusz FC tajga, Nagy Bianka kapta. A legszebb hölgynek a kópházai Grubits Daniellát választották. A legidősebb játékos díjat a devecseri ötvenéves Ács Ottóné, a legfiatalabb játékos díjat a tizennégy éves devecseri Dobai Brigitta kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!