Hírek

2017.05.21. 12:36

Nem volt eseménytelen a szombat

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton öt főt értek bűncselekmény elkövetésén és fogtak el a rendőrök, valamint öt személyt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Napló-információ

24 óra alatt továbbá két személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Egy csabrendeki férfi szombat délután személyautóval közlekedett Sümeg belvárosában, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért az út bal oldalára, majd az árokba hajtva egy ház beton hídpillérének csapódva állt meg. A baleset során hárman sérültek meg.

A 71-es főúton az M7-es autópálya irányából Balatonakarattya irányába közlekedett egy siófoki nő személygépkocsijával, amikor haladása során nekiütközött az előtte, forgalmi okból fékező gépjárműnek, amit nekilökött két előtte haladó személyautónak.

Egy veszprémi lakos az M7-es autópálya lehajtóján közlekedett járművével ugyancsak szombaton a déli órákban, amikor nekiütközött az előtt haladó személyautónak. A fenti két balesetben személyi sérülése nem történt – közölte Orosz Katalin rendőr őrnagy, a VMRFK szóvivője.

A rendőrség a balesetek kapcsán a megfelelő követési távolság mindenkori betartására hívja fel a figyelmet, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a sofőrök meg tudjanak állni az előttük haladó gépkocsi mögött, még annak hirtelen fékezésekor is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!