Hírek

2017.08.03. 11:27

Eltiltották tőle, mégis vezetett: fogdában hűsölhet!

Fogdába vitték a rendőrök azt a várpalotai férfit, akit a bíróság jogerősen eltiltott a vezetéstől, mégis megint volán mögé ült, derült ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.

Kovács Erika

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei augusztus 2-ra virradó éjszaka Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő várpalotai férfit. Az intézkedésnél kiderült, hogy a sofőrt a Veszprémi Törvényszék jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A 33 éves férfit a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság augusztus 3-án, csütörtökön azt is közölte, hogy illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy személyt vettek őrizetbe, nyolcat elfogtak, köztük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök öt személyt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!