Hírek

2014.12.15. 15:05

Nem kapcsolják ki az áramot és a gázt

Veszprém - Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport december 16-tól január 6-ig felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat.

Szabó Péter Dániel

A cégcsoport lapunkkal közölte, a tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének ünnepi időszak alatti megsegítése céljából a 63 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a december 16. és január 6. közötti  időszakban szünetelteti. Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalatcsoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás, s így az otthon melege és fénye. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik a vállalatcsoport E.ON Energiaszolgáltató Kft. kereskedőjével állnak szerződéses viszonyban. Fontos tudni, hogy az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!