Hírek

2013.05.31. 05:59

Negyed óra alatt elfogták a három fiatal betörőt

A bejelentést követő negyed órán belül elfogták a pápai rendőrök azt a három helyi fiatalt, akik 2013. május 28-án éjjel bemásztak a Perutz Stadion melletti italbolt udvarába és megkíséreltek oda betörni.

veol.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a három fiatal férfi május 28-ra virradó éjszaka feszítette le a vendéglátó egység bejárati ajtaját, oda azonban már nem sikerült bejutniuk.

Cselekményüket egy szemtanú zavarta meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A gyors bejelentésnek és intézkedésnek köszönhetően a rendőrök 15 perccel később elfogták az elkövetőket. Egyikük zsebében pedig – a végrehajtott ruházatátvizsgálás során – megtalálták a helyszínről származó fém gombkilincset is.

A 22 éves Sz. Michel Daniel és K. András, valamint a 21 éves M. Dávid pápai lakosok ellen szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétsége miatt folytat nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - tájékoztatott a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!