Hírek

2012.08.19. 20:53

Napló Szépe - Megvannak a legszebbek!

Balatonalmádi - Olvasóink megint jó ízléssel választottak a Napló Szépe versenyen induló lányok közül, derült ki a vasárnap megtartott eredményhirdetésen.

Győrffy Árpád

A Napló idei versenyére közel negyven fiatal jelentkezett. Huszat közülük lapunk olvasói is megismerhettek a július 24. és augusztus 3. között megjelent fényképeik alapján. Szavazni augusztus 9-én 24 óráig lehetett. Olvasóink választásától függően lehetőség volt az újságból kivágott szavazószelvény feladásával, SMS beküldésével és lapunk honlapján is. A mintegy 18 ezer szavazat alapján ált össze az a sorrend, ami alapján az első tíz élőben is megmutathatta magát vasárnap.

A Wesselényi strand főbejárata előtt felállított színpadon Tremmer Tamás kollégánk szólította a lányokat az egyre népesebb közönség elé az első körben elegáns nyári ruhában. Az általuk megadott információk megosztása mellett a helyszínen feltett kérdésekkel még jobban bemutatta mindegyiküket.

Elsőként a 19 éves Egyed Mónika érkezett, aki veszprémi egyetemi hallgató, szeret sportolni, ezen belül is kedvence a foci. Hobbija a kertészkedés, rajzolás. Magassága: 175 cm, mellbősége: 89 cm, derékbősége: 63 cm, csípőbősége: 92 cm.

A második a bemutatkozó Holler Hajnalka szintén 19 éves veszprémi diák. Érdeklődési körébe tartozik a divat, a testedzés, imádja a sebességet, hobbija a műkörömépítés. Magassága: 165 cm, mellbősége: 76 cm, derékbősége: 60 cm, csípőbősége: 83 cm.

A 21 éves balatonhenyei Kulcsár Emília vendéglátó szakon végezte tanulmányait, jelenleg pultosként dolgozik. Hobbija a lovaglás, állatok, autók, zene. Szeretne modellkedni, tavaly a "Királynő" nevű szépségversenyen bekerült a 100 legszebb leány közé. Magassága: 163 cm, mellbősége: 90 cm, derékbősége: 68 cm, csípőbősége: 90 cm.

A 23 éves nemesszalóki Pál Kitti, mezőlakon dolgozik logisztikai asszisztensként. Szeret görkorcsolyázni, hobbi szinten foglalkozik műköröm építéssel. 2006-ban részt vett a Napló Séta programjában. Magassága: 167 cm, mellbősége: 84 cm, derékbősége: 67 cm, csípőbősége: 90 cm.

A 20 éves Papp Renáta egyetemi hallgató, Veszprém-Gyulafirátótról érkezett. Szabadidejében szívesen sportol, szeret futni, aerobikozni. A téli sportok közül a síelést kedveli. Magassága: 160 cm, mellbősége: 83 cm, derékbősége: 65 cm, csípőbősége: 79 cm.

A 22 éves dudari Pék Adrienn pultosként dolgozik. Hobbija az olvasás. Magassága: 169 cm, mellbősége: 86 cm, derékbősége: 67 cm, csípőbősége: 94 cm.

A 18 éves Rajmon Gréta Ajka-Padragkútról érkezett, jelenleg tanuló. Kedvenc sportága a röplabda, biciklizés és szívesen kirándul barátaival. Magassága: 180 cm, mellbősége: 93 cm, derékbősége: 72 cm, csípőbősége: 104 cm.

A 21 éves nagyesztergári Szolga Adrienn kisgyermekgondozóként dolgozik. Szeret énekelni, érdekli a fotózás, hobbija az utazás. Magassága: 156 cm, mellbősége: 86 cm, derékbősége: 64 cm, csípőbősége: 84 cm.

A 22 éves Vincze Dorisz veszprémi egyetemi hallgató. Kedvenc sportja az aerobic, szeret olvasni, színházba, koncertre járni, filmet nézni és kirándulni. Magassága: 178 cm, mellbősége: 88 cm, derékbősége: 63 cm, csípőbősége: 93 cm.

Végül tízedikként a 22 éves dudari Wágner Kitti egyetemi hallgató mutatkozott be, aki szakmenedzser szakon tanul. Nyári gyakorlatát egy Tourinform irodában végzi szabadidejében szeret olvasni, zenét hallgatni, süteményt sütni. Magassága: 173 cm, mellbősége: 82 cm, derékbősége: 65 cm, csípőbősége: 94 cm.

A lányok bemutatkozása után Barták Péter főszerkesztő beszélt a verseny múltjáról, szabályairól. Mint elmondta, az ilyen versenyek is hozzájárulnak az újság népszerűségéhez, hogy több mint 40 ezer példányban tudjuk naponta eladni, és több mint 160 ezren olvassák. Az idei már a 16. verseny, így lassan azok is indulhatnak, akik a verseny indulásakor születtek. Ahogy eddigi is, kizárólag az olvasók döntöttek arról, hogy ki került az első tízbe és ki lesz az első három helyezett - mondta Barták Péter.

Amíg a lányok elmentek átöltözni a következő bemutatkozáshoz, a színpadon Bonita Sport-tánc együttes szórakoztatta a nézőket. Műsoruk szünetében a tavalyi győztest, Ender Dianával is megismerkedhettek a nézők.

Ezután következett a tíz lány második színpadra lépése, amikor fürdőruhában mutatták meg magukat a nézőknek.

A végeredmény kihirdetése előtt Barták Péter főszerkesztő mindegyik lánynak átadott egy csokor virágot, a veszprémi Fantázia virágszalon ajándékát. Ugyancsak mind a tíz lány kapott egy tízezer forint értékű kozmetikai csomagot, amit a veszprémi Still Szalon ajánlott fel. A csomagokat Víg Ildikó kreatív igazgató és Varga Katalin top sztájliszt adta át.

Majd ezt követően derült ki az eredmény. Az olvasók szavazatai alapján a III. helyezett a dudari Pék Adrienn lett, aki egy harmincezer forint értékű kozmetikai utalvány kapott jutalmul. A Still Szalon ajándékát Víg Ildikó adta át. Kapott egy vásárlási utalványt a pápai Neon Divatstílus üzlettől is, amit az üzlet tulajdonosa, Fenyő Friderika adott át.

A verseny II. helyezettje a veszprémi Holler Hajnalka lett, aki egy hatvanezer forint értékű utalványt kapott a négycsillagos Superior Lifestyle Hotel Mátra felajánlásaként. A díjat Nagy Zoltánné, a Qestor veszprémi fiókvezetője adta át. A második helyezett is kapott egy vásárlási utalványt a pápai Neon Divatstílus üzlettől.

Az olvasók szavazatai alapján az első helyezett és egyben a Napló Szépe 2012-ben Vincze Dorisz lett. A jutalmas egy 120 ezer értékű utazási utalvány a Robinson Tours felajánlásában. A díj Barták Péter főszerkesztő és Rakk Attila, a Napló hirdetési vezetője adta át. Ugyancsak kapott egy vásárlási utalványt a pápai Neon Divatstílus üzlettől.

A Napló szerkesztőség munkatársai a hagyományoknak megfelelően az idén is kiválasztották a Napló szépe verseny különdíjasát a húsz legszebb közül. Az idén a díjat a Egyed Mónika nyerte el. A Pesti Ékszer által felajánlott arany nyakláncot medállal Barták Péter főszerkesztő adta át a veszprémi diáklánynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!