Hírek

2014.08.21. 21:32

Továbbra sem találják Nagy Kristófot

Eltűnés miatt körözi az Ajkai Rendőrkapitányság a 25 éves Nagy Kristófot, aki hétfőn este ment el a Petőfi utcai lakásából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Kovács Erika

Egy közösségi oldalon közzétett felhívás szerint a fiatalember mobiltelefonját bemérték, ezért pénteken reggel polgári kutatást szerveznek a Csikódombon. Körülbelül 0,7 négyzetkilométeres területet vizsgálnak át az önkéntesek. Munkatársunk a helyszíni eseményekről folyamatosan tájékoztatja az olvasókat.

8:45 - Legalább hatvan ember gyűlt össze a Csikódombon, aki Kristóf keresésére indult. Az ajkai rendőrség javaslatára két részre oszlott a civil társaság, egy részük a Csikódombról, más részük a kórház és a temető felől kezdte a keresést. Tegnap a rendőrség kutyákat is bevetve egy területet átvizsgált már, de az nem járt eredménnyel. A civilek azt a tájékoztatást kapták, hogy a telefont nem lehet bemérni, csak a készülék csatlakozását észlelték két toronyra, az ezeket érintő térséget kutatják át.

A képen középen, botra támaszkodva Kristóf bátyja áll

12:30 - Továbbra sem bukkantak az eltűnt fiatalember nyomára azok a  civilek, akik péntek reggel óta keresik Nagy Kristófot. A kutatásban családtagok, barátok, munkatársak, ismerősök és idegenek is részt vesznek. Mindnyájukat megrendíti az eset. Még azok is riadtan keresik a fiatalembert, akik nem ismerik személyesen. Az önkéntesek rendőri vezetéssel kisebb csoportokban fésülik át azt a környéket, amelyen utoljára észlelték Kristóf telefonjának a működését. Mivel a délelőtti keresés nem vezetett eredményre, rövid pihenő után folytatják a munkát. A csapathoz 13 órakor a kórházdombon csatlakozhattak.

– Nem találták meg a fiatalembert – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Tájékoztatása szerint az ajkai rendőrök is csatlakoztak az eltűnt fiatalember hozzátartozóihoz és az önkéntesekhez, akik a fiú keresésére indultak pénteken reggel. A keresést délután abbahagyták, terveik szerint a rendőrök keresőkutyákkal is kutatnak majd, aminek időpontját még nem tudni. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!