Hírek

2015.04.20. 11:48

Nagy halak a horgon

Veszprém-Kádárta – A hideg időjárás ellenére nagy halakat akasztottak a hatodik Sipos László Emlékverseny résztvevői.

Tremmer Tamás

A Kádártai Sporthorgász Egyesület elhunyt elnökük emléke előtt tisztelegve immár hatodik alkalommal tartotta meg a Sipos László Emlékversenyét. Az egyfordulós, páros horgászversenyen idei újdonsága az volt, hogy a minél kiegyenlítettebb feltételek biztosítása érdekében több szektort jelöltek ki, s a végső eredmények az egyes szektorokban elért helyezési pontszámok alapján dőlt el.

A résztvevők összesen 212,063 kilogramm halat fogtak, köztük több nagyot is, például három darab nyolc kilogrammot meghaladó súlyú ponty is horogra akadt. A versenyt Szikszai Norbert, Rigó Szilárd páros nyerte (21,202 kilogramm), mögöttük Kohus Norbert és Czirók Roland (15,510 kilogramm) végeztek. A harmadik hely Kerekréti Mihály és Sándor László (14,977 kilogramm) párosnak jutott. A legnagyobb halat Bazsó Árpád fogta, egy 10,59 kilós pontyot.

A versenyt követően a résztvevők megemlékeztek Sipos Lászlóról, az egyesület elhunyt elnökéről, és koszorút helyeztek el a tiszteletére felállított emlékkőnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!