Hírek

2015.01.13. 14:27

Műszaki hiba miatt késnek a vonatok a Budapest-Veszprém-Szombathely vonalon

Veszprém és Herend között meghibásodott a vasúti biztosítóberendezés kedd délután, emiatt a délutáni csúcsidőben 20-30 perces késésekre kell számítani a Budapest-Veszprém-Szombathely vonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a szakemberek már megkezdték a műszaki hiba kijavítását, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés a vonalon.

A MÁV-Start online vonatinformációs rendszere szerint egyelőre a Szombathely és Budapest Déli pályaudvar közötti gyorsvonatpár közlekedik 25-35 perc késéssel.

15:32 Megjavították a vasúti biztosítóberendezést Herend és Veszprém között

A MÁV szakemberei megjavították a vasúti biztosítóberendezést a Budapest-Veszprém-Szombathely vonalon, a menetrend a kedd délutáni órákban fokozatosan helyreáll - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kavalecz Imre korábbi tájékoztatása szerint a vonalon a berendezés hibája miatt 20-30 perces késésekkel kellett számolni. Legfrissebb közlése szerint a délutáni gyorsvonatok is menetrend szerint közlekednek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!