Hírek

2014.06.07. 15:27

Mókus rokizott a motorral

Alsóörs - Lélegzetelállító mutatványokkal kápráztatta el Tróger Mókus, azaz Herczeg Balázs a közönséget a 15. Harley-Davidson Open Festen, ahol telt házzal dübörög a motorostalálkozó szombaton kitűnő hangulatban, szikrázó, forró nyárban.

Kovács Erika

Szerencsésen, baleset nélkül beérkezett a bázisra a konvoj két órás dübörgés után, rengetegen álltak az út mentén, integettek, tapsoltak a motorosoknak. Akik közben csatlakoztak a 15 kilométeres menethez maradtak a Balatonnál, bementek a kempingbe nézelődtek a motoros kavalkádban, strandoltak.

 

A délutáni forróságban Mókus fokozta a hangulatot, egy keréken száguldozott, rock and rollozott az aszfalton a gépekkel, felfutott a guruló motorra állított létrán, mindezt négy, különböző motorokra, Hondára, Simsonokra és egy '68-as Pannóniára pattanva mutatta be, már-már átlépve a fizikát. Mindeközben két apró gyermeke és felesége a parton fürdött, sütkérezett.

Az esti bulira már érkezik a közönség, Deák Bill Gyula és Bonnie Tyler csúcsrajáratja a bázist. A nyeremény Harley-Davidson, amit kisorsolnak a regisztrált vendégek között valószínűleg újabb tömegeket vonz a kempingbe.

 

Ezt is olvasd el!

Alsóörs - Legalább tizenöt kilométeres sor indult el a rendőri felvezetés után az Európa Kempingtől szombaton délben, rekkenő hőségben, rengetegen csatlakoznak a tömeghez menet közben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!