Hírek

2014.07.21. 17:15

Mindenki nyert a geocaching játékunkkal

Értékes nyereményekkel gazdagodtak azok az olvasóink, akik részt vettek nyolchetes geocaching játékunkban.

Napló információ

Harmadszor rendezte meg kiadónk, a Pannon Lapok Társasága a működési területén, négy megyében (Vas, Zala, Veszprém és Fejér) a geocaching játékunkat, amely során nyolc csodálatos természeti vagy épített környezetet mutattunk meg olvasóinknak. A nyolc helyszínt felfedezők között értékes nyereményeket, így például hűtőtáskákat, kerékpárokat és wellnesshétvégét sorsoltunk ki.

A Napló olvasói közül a fődíjat, a büki wellnesshétvégét a harmadik osztályos Ulrich Ábel nyerte, aki – mivel a túrákra is ők kísérték el – nagyszüleit és édesanyját „viszi el” a vasi fürdővárosba pihenni.

A kerékpár is jó helyre került, hiszen a bándi egyetemista Görög G. Bence profi kerékpáros, aki 11 óra alatt karikázza körbe a Balatont, és ha teheti, a megyeszékhelyre is bringával jár.

Németh F. Bernadett Görög G. Bencének gratulál a kerékpárhoz, hátul Melényi László és felesége, Ulrich Ábel és Pichner Bernadett (Fotó: Penovác Károly)

A nyereményeket hétfőn lapunk megbízott főszerkesztőjétől, Németh F, Bernadettől vehették át a nyertesek. Elmondták: nem csak az ajándékkal, de a szép kirándulásokkal is sokat nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!