Hírek

2015.01.24. 09:40

Pék Judit és Henits Milán Imre lett a Mr. & Mrs. 2015 cím nyertese (frissítve)

Veszprém - Zenés műsorral kezdődött a II. Mr&Mrs esküvő kiállítás a Hangvillában, melyet a Napló és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező közösen rendezett meg.

Kutasi Zsófia

10:39 A Napló képviseletében Fülöp István Attila marketingvezető, és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező nevében pedig Táll István ügyvezető köszöntötte a kiállítókat, résztvevőket és a versenyző párokat. Kiss Ramóna és Mosonyi József a rendezvény házigazdái is köszöntötték a megjelenteket és az öt párt, akik a két napos rendezvény alatt megmérettetnek a II. Mr&Mrs 2015 címért.

12:01 A jó hangulat garantált a programsorozaton, amely annak is köszönhető, hogy folyamatos színpadi show, számos izgalmas műsor, vetélkedő zene és gasztronómiai különlegességek is várják a látogatókat.

Az öt pár tagjai, akik indulnak a Mr. & Mrs címért: Pék Judit és Henits Milán Imre, Morvai Anita és Benis Attila, Montz Márta és Péter Zsolt, Wirth Zsuzsanna Cintia és Prokop Gábor, valamint Dénes Ivett és Horváth Sándor. Ők a két nap alatt különböző versenyszámokban mérhetik össze tudásukat és ügyességüket. Az érdeklődők pedig szurkolhatnak nekik, de az esküvői szolgáltatások közül is szemezgethetnek.

- Örömteli, hogy másodszor is megrendezhetjük a Naplóval közösen az esküvő kiállítást, melynek tavaly nagy sikere volt. Közel hatvan kiállítóval idén is egy színvonalas rendezvénnyel fogadjuk az érdeklődőket. Elsősorban az év eleje és a január az, amikor a párok megkeresik azokat az esküvőszervezéssel kapcsolatban a szolgáltatókat. A kiállításon gyakorlatilag a teljes paletta lefedett, hiszen a ruhaszalonok képviselőitől a zenészekig és cukrászokig a szakma képviselői jelen vannak, akik nem csak Veszprémből és a megyéből, de az ország több pontjáról, Szegedről, Budapestről és Pécsről is érkeztek – nyilatkozta Táll István.

A két napos rendezvény, több, mint kiállítás, hiszen folyamatosan szórakoztató programok és műsorok is színesítik a családias hangulatú programot, melyet ma 18 óráig, holnap pedig szintén 10-18 óráig lehet megtekinteni.

12:09 A kiállítás megnyitóját követően a mai napon a Mr. & Mrs. döntőjébe jutott párok mutatkoznak be, majd az Esze Music zenél.

A párok és a szurkolók is jól szórakozhatnak a Mr. & Mrs. játék "ki nevet a végén" című első fordulóján. Az Evelin Esküvői Ruhaszalon esküvői ruhabemutatót tart, majd a Yildizlar Hastánccsoport lép fel.

A program dj bemutatóval folytatódik, a keverőnél Simon Tamással. A párok a Mr. & Mrs. játék második,  „ szóljon hangosan ” elnevezésű fordulóján újból megmérettetnek. A játékot követi a tombolahúzás, majd Bálint vőfély előadása. Monamell - Pola különleges örömanya ruha bemutatóját a Collins együttes élő rock zenei aláfestésével tekinthetik meg az érdeklődők. A gasztronómia kedvelői sem csalódnak, mivel a főző show-n a Historia Hangvilla Étterem séfje prezentál fogásokat.

A Mr. & Mrs. játék harmadik fordulója után a Sissy Fehérnemű és Divatszalon, fehérneműket vonultat fel. Kaufmann Ágnes a White Gold-tól és Gyurkó Katalin az Amulett Ékszer-től arról tart érdekes előadást, hogyan válasszunk jegygyűrűt. A koszorúslányok ruháit óvodások, kisiskolások mutatják be, majd a Milady Esküvői Ruhaszalon tart menyasszonyi ruha bemutatót. A mai kiállítás a tombolahúzással és a Summer Band fellépésével zárul.

Vasárnap  a  Collins zenekar kezd zenés ébresztővel, majd Bálint vőfély tart előadást. A menyasszonyi ruha bemutatón a  Milady Esküvői Ruhaszalon mutatkozik be. Ezt követik Tari Tibor ceremóniamester gondolatai és dj bemutatója. A párok folytatják a megmérettetést a Mr. & Mrs. játék negyedik fordulóján, melyet tombolahúzás követ.

Kaufmann Ágnes a White Gold-tól és Gyurkó Katalin az Amulett Ékszer-től közösen tartanak előadást arról, hogyan válasszunk jegygyűrűt. A Summer Band fellépése után a Mr. & Mrs. játék ötödik fordulója kezdődik. Monamell - Pola különleges örömanya ruha bemutatóját a Collins együttes élő rock zenei aláfestéssel kíséri. A délutáni órákban a Yildizlar Hastánccsoport bemutatója is fokozza a hangulatot. A Sissy Fehérnemű és Divatszalon, fehérnemű bemutatót tart, melyet az óvodások, kisiskolások koszorúslány bemutatója követ. Az esküvőszervezésről, Táll-Hámori Ottilia, esküvőszervező beszél. Élőzenés esküvői ruhabemutatót tart az Evelin Esküvői Ruhaszalon és az Esze Music. A Mr. & Mrs. játék hatodik fordulóját és a tombolahúzást, a Mr. és Mrs. 2015 végeredményének kihirdetése követi.

Frissítés: galériánk a második napról


Pék Judit és Henits Milán Imre lett a Mr. & Mrs. 2015 cím nyertese a két napos II. Mr&Mrs esküvő kiállítás vetélkedőjén, melyet a Napló és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező szervezett a Hangvillában. A Napló képviseletében Fülöp István Attila marketingvezető, és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező nevében pedig Táll István ügyvezető és Táll-Hámori Ottilia, valamint a rendezvény házigazdái Kiss Ramóna és Mosonyi József gratuláltak a nyerteseknek, akik többek között komplett fotózást 2-2 hosszú hétvégét, grillázs kosarat, arany ékszert, ajándékutalványokat nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!