Hírek

2014.09.27. 15:33

Majdnem leszakadt a keze egy férfinak Várpalotán

Úgy tudjuk, kishíján leszakadt a keze annak a férfinak, akinek a kezét munka közben egy targonca roncsolta, Várpalotán, szombaton, egy zöldséges telephelyen. Mentőhelikopter vitte kórházba.

Kovács Erika

A megyei mentőszolgálat a hírt megerősítette, és elmondta: egy részlegesen amputált, felső végtagú férfit szállított a mentőhelikopter a veszprémi kórház baleseti sebészetére.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a helikopter leszállását a rendőrök biztosították, és a munkaügyi felügyelettel együtt megállapították, hogy jogszabálysértés nem történt, ezért a rendőrség nem indított eljárást az ügyben.


Frissítés:

Korábbi információnkra reagálva: nem járt a helyszínen a Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakszolgáltatási Szerve, amikor majdnem leszakadt a keze egy várpalotai férfinak munkavégzés közben, szombaton – közölte a Naplóval Troják László igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!