Hírek

2014.07.07. 15:05

Vastag Csaba volt a meglepetésvendég a palotai Semmelweis-napon

Várpalota-Inota - Vastag Csaba énekes volt a sztárvendég az egészségügyben dolgozó Semmelweis-napi ünnepségén, amelyet az Inotai Közösségi Házban rendeztek.

Szabó Péter Dániel

Immár hagyomány, hogy minden évben közös erővel, magánszemélyek és vállalkozások támogatásával szerveznek Semmelweis-napi ünnepséget a Várpalotán és vonzáskörzetében dolgozó körzeti közösségi nővérek, mentők, szakrendelőkben dolgozók, labor- és fogászati asszisztensek, a gyermekrendelőkben munkát végző asszisztensek és az otthoni szakápolásban dolgozó szakemberek.

Óriási sikert aratott a közösségi házban Vastag Csaba énekes. Fotó: Szabó Péter Dániel

– Örömteli, hogy amíg az elmúlt években az inotai orvosi rendelőben gyűltünk össze ünnepelni, addig idén annyian jelezték részvételi szándékukat, hogy a közösségi ház nagytermébe kellett költöznünk – mondta el mintegy félszáz vendég előtt köszöntőjében Regenye Marianna, aki Hadnagyné Hülber Emőkével együtt szervezte a jól sikerült programot.

A sztárvendég az országos hírű veszprémi énekes, Vastag Csaba volt, aki több mint egy órán át énekelt a nővéreknek. Kiosztották az Év nővére-díjat is, amelyet idén a Tés körzeti orvosi rendelőben dolgozó Schekkné Hajas Marianna kapott, de felköszöntötték a 40 év után nyugdíjba vonuló Farkas Hajnalkát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!