Hírek

2017.03.29. 07:20

Két órán belül elfogták a rézkábel eltulajdonítóját

Balatonalmádi – Vasúti fénysorompó rézkábelét lopta el Balatonalmádiban egy 34 éves karcagi férfi – tájékoztatta lapunkat Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Napló információ

A rendőrségre március 25-én 9 óra 32 perckor tettek bejelentést, miszerint a Balatonalmádi területén lévő a 29-es számú vasútvonalon ismeretlen tettes elvágta és ellopta a sínpálya biztosító berendezésének rézkábelét, ezek hiánya miatt két vasúti átjáróban sem működtek a fényjelző készülékek. A kiérkező rendőrök gyors adatgyűjtésének köszönhetően két órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A nyomozás során előkerült a rézkábel, amit a gyanúsított a környéken egy bokorba rejtett el. A fénysorompókat még aznap helyreállították, Ty. László ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indult büntetőeljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!