Hírek

2015.02.01. 12:06

Küzdelem az elemekkel – Még éjjel is dolgozott a hótoló traktor

Tésen még mindig a tél az úr, éjjel is tolták a havat a traktorral, de Pétfürdőn is alaposan megküzdöttek a bőséges égi áldással a helyiek – látható az olvasóink által beküldött téli fotókon.

Szabó Péter Dániel

Nem újdonság Tésen a hó, az emberek már megszokták, hogy telente bőséggel kapnak belőle, ezt Fodor-Bödös István, a bakonyi kistelepülés polgármestere is elmondta lapunknak. Munka az elmúlt napokban is akadt bőven, az önkormányzat koordinálásával még éjjel is rendületlenül tisztították az utkámakat, tolták a havat a traktorral, hogy minden szakasz járható legyen a faluban. Mindez jól látható Stanka Erika képein is.

Az alacsonyabban fekvő Pétfürdőn is sok feladat adódott, hiszen a hó szinte teljesen beborította a nagyközséget. Noha az utak tisztítása itt is folyamatos volt, ám a Nitrogénművekhez érkező kamionok ettől függetlenül nehezen tudtak csak haladni. Gerebics István fotói jól visszaadják ezt a hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!