Hírek

2012.11.05. 13:30

Két gyermekével özvegyen maradt

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét olvasóinkhoz fordulunk, hogy segítsünk együtt egy szerencsétlen sorsú, Veszprém megyei családon.

Napló

Nóra májusban veszítette el férjét váratlanul. Itt maradt két óvodás gyerekkel, munkahely, lakás nélkül, reményvesztetten.  Édesanyja badacsonyörsi házában húzzák meg magukat, de ott sem gondtalan az élet, a nyugdíjas  szülő - sok más honfitársunkhoz hasonlóan - adósságcsapdában vergődik. Minden nap a túlélés jegyében telik, Nórának és kislányainak az újrakezdés csak ábránd lehet. Ráadásul tapolcai otthonukat végleg elveszítették, a rajta lévő hitelt törleszteni nem tudták. Ugyanígy az autót is elvitték, sőt a már nem létező gépkocsi után is maradt havi törlesztőrészlet.

Az elmúlt években olvasóink már többször segítettek adományaikkal az újság felhívására, például a máj-átültetésre váró kisgyereken, az észak-magyarországi árvíz, majd a vörösiszap-katasztrófa áldozatain. Legutóbb a Várpalotán élő, a tűz miatt fedél nélkül maradt család számára gyűjtöttünk másfél millió forintot akciónkkal. Ezúttal a májusban megözvegyült badacsonyörsi asszony és két óvodás gyermeke újrakezdését szeretnénk támogatni olvasóink segítségével.

 

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!

Olvasóink felajánlásait a következő bankszámlaszámra várjuk: MKB Bank Zrt. 10300002-10583146-49020036

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!