Hírek

2010.06.28. 09:38

Keressük 2010-ben is a Napló szépét!

Lapunk idén is értékes nyereményekkel hirdeti meg megyénk lányai, asszonyai között a Napló szépe versenyét. Jelentkezni lehet levélben és e-mailen, fürdőruhás fotót mellékelve.

Napló Online

A beérkezett fényképek alapján választjuk ki azt a húsz legszebb hölgyet, akikről fotósaink profi képeket készítenek. A fényképeket az újságban és az internetes honlapunkon közzétesszük, ezek alapján lehet szavazni a kivágott szelvényeken, telefonon, sms-ben, interneten a kiválasztott hölgyekre.

A tíz legtöbb szavazatot elért versenyző részt vesz az ünnepélyes eredményhirdetésen, ahol kiderül, ki lesz idén a Napló szépe. Lapunk most is különdíjjal jutalmazza az újságírók által legszebbnek talált hölgyet.

Legyen ön a Napló szépe! Aki úgy érzi, szívesen szerepelne versenyünkön, és elmúlt már 18 éves, az július 12-ig küldje el fürdőruhás fotóját rövid bemutatkozó szöveggel (életkor, iskolai végzettség, foglalkozás, érdeklődési kör, hobbi, cím, telefonszám) lapunk címére: Napló-szerkesztőség, 8201 Veszprém, pf. 161. A borítékra írja rá: Napló szépe 2010. E-mail cím, ahol szintén lehet jelentkezni július 12-ig: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!