Hírek

2014.07.05. 06:40

Keresik a balatonalmádi rendőrök a vétkes sofőrt

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 42 éves alsóörsi nő 2014. június. 7-én 12 óra körüli időben Alsóörs, Füredi utca 7. szám előtt állt, a 71. számú főútvonal mellett a füves területen és a Harley Davidson fesztivál keretében megrendezett felvonulást akarta megnézni. A felvonulás előtt egy arra Balatonfüred felől Balatonalmádi irányába haladó fekete, vagy sötétkék színű ismeretlen típusú személygépkocsit a felvonulást biztosító motoros rendőrjárőr felszólított, hogy hagyja el az úttestet, álljon oldalra, majd ezt követően a rendőr távozott. Ekkor a rendelkezésre álló adatok szerint a fekete, vagy sötétkék színű jármű vezetője, az autó jobb első kerekével áthajtott az úttestre kilépő nő bal lábfején. A jármű vezetője a rendelkezésre álló adatok szerint egy erősebb testalkatú, sötét hajú hölgy volt, aki a sértettől – a személygépkocsi letekert ablakán keresztül meg is kérdezte, hogy „Minden rendben?", amelyre a sértett, mivel ekkor még nem érzett fájdalmat azt válaszolta, hogy „Igen”. A jármű vezetője megvárta a felvonulás végét, majd továbbhajtott. Később a 42 éves nőt kórházba szállították, ahol az orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy lábfején és bokáján sérülések keletkeztek.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, vagy a fenti motoros felvonulásról Alsóörs belterületén fényképet, videó felvételt, avagy légi videó felvételt készített, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 34/517-777-es telefonszámon, illetve az éjjel-nappal hívható 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!