Hírek

2014.04.22. 05:35

Kamion alá szorult egy autó Várpalotán, két ember vesztette életét

Meghalt annak a balesetnek mind a két sérültje, amely kedden reggel történt Várpalotán.

Kovács Erika

Személygépkocsi ütközött kamionnal Várpalotán a 8-as számú főút Székesfehérvár felőli, városba bevezető szakaszán kedd reggel. Minden ok nélkül áttért menetirány szerinti bal oldalra a személygépautó, majd egy kamion alá szorult.

A helyszínre pétfürdői, balatonfűzfői és székesfehérvári tűzoltók vonultak két gépjárműfecskendővel és egy műszaki mentő gépjárművel.

Ketten utaztak abban a személyautóban, amely egy kamion alá csúszott. Az egyik sérültet a veszprémi kórházba szállították válságos állapotban, de kora este életét vesztette. A másik sérültet mentőhelikopter vitte a székesfehérvári kórházba, de már az ő életét sem tudták megmenteni.

 

A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben, a forgalmat a rendőrség irányította. A forgalom 10 óra 5 perc óta ismét zavartalanul haladhat az érintett útszakaszon. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!