Hírek

2013.10.31. 08:05

Öngyilkos baleset Veszprémben? - Autó ütközött kamionnal

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött a veszprémi körgyűrűn csütörtök reggel. A személygépkocsi vezetője a helyszínén életét vesztette.

Bartuc Gabriella

Meg nem erősített információk szerint búcsúlevelet hagyott az autójában az Opel Corsa vezetője, egy középkorú nő, aki halálos közúti balesetben vesztette életét csütörtök reggel pár perccel nyolc óra előtt.

Bakó Adrienn, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense annyit közölt, a baleseti helyszínelés adatai alapján közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a veszprémi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya és büntetőeljárás keretében vizsgálják a baleset körülményeit.

A halálos kimenetelű közúti baleset a veszprémi külső körgyűrű északi szakaszán történt csütörtök reggel 7 óra 54 perckor. Eddig tisztázatlan okokból ütközött össze a szóban forgó, előzésbe kezdő Corsa egy teherautóval. A Corsa az árokba repült, vezetője, egy nő, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A teherautó a másik oldali árokban kötött ki az ütközés erejének következtében.

Teljes útlezárás mellett folyt a rendőrségi helyszínelés, a Jutasi út és az Aradi vértanúk utca irányában lehetett elkerülni az érintett szakaszt.

(Fotó: Ispán Tímea)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!