Hírek

2014.10.02. 15:13

Halálos baleset Tüskevárnál, autó ütközött nyerges vontatóval

Összeütközött egymással egy személyautó és egy nyerges vontató csütörtökön a 8-as főút Veszprém megyei szakaszán, Tüskevárnál. A személyautó vezetője meghalt. Az utat lezárták.

Összeütközött egymással egy személyautó és egy nyerges vontató a 8-as főút Veszprém megyei szakaszán, Tüskevárnál. A személyautó vezetője meghalt a balesetben, a kamion sofőrjét a mentősök vizsgálják.

A kamion félig oldalára borulva fekszik az úttesten. A műszaki mentést az ajkai hivatásos tűzoltók végzik, áramtalanítják a járműveket. Az utat teljes szélességében lezárták – az arra közlekedők számítsanak torlódásra, illetve arra, hogy a forgalmat elterelik.

A baleseti helyszínelés, a sérült járművek műszaki mentése, valamint az útburkolat helyreállításának idejére a rendőrség a főutat lezárta, a forgalmát Tüskevár belterületén, önkormányzati utakra terelték. A teljes útlezárás 2014. október 3-án 5 óra körüli időben megszűnt, a főút forgalma ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!