Hírek

2014.08.20. 11:14

Halálos baleset Tapolcánál: árokba hajtott egy autó

Rövid időn belül két közúti baleset is történt szerda délután: Tapolca külterületén egy autó az árokba hajtott és felborult, szinte ugyanakkor a 83-as úton is felborult egy autó.

Kovács Erika

Szerdán fél egykor érkezett a jelzés a Katasztrófavédelem műveletirányító ügyeletére, miszerint a 7318-a út 7 km-nél Tapolca külterületén egy személygépkocsi árokba hajtott és felborult. A gépjárműből egy ember a baleset következtében kirepült, és életét vesztette. A helyszínen a tapolcai tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Sajnos már a mentők kiérkezéséig elhunyt az a fiatalember, aki Tapolca és Hegymagas között lesodródott az útról szerdán 12 óra 15 perckor, és újraélesztése sikertelen volt - közölte a megyei mentőszolgálat.

Frankó Marianna, a  megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 39 éves tapolcai fiatalember eddig ismeretlen okokból sodródott le az útról, és kiesett az személyautójából.

Azt nem lehet még tudni, hogy használta-e a biztonsági övet.

Szinte azonos időben a 83-as út 30 km-nél a pápai elkerülő úton szintén felborult egy személygépjármű, egy ember könnyű sérüléseket szenvedett. A pápai tűzoltók végzik a jármű áramtalanítását.

Minkét esetnél a műszaki mentés idején félpályás útzár van érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!