Hírek

2012.12.07. 10:03

Hajléktalanoknak segítettek a rendőrök

Veszprém megye - A rendőrök több hajléktalan, illetve a hideg miatt nehéz helyzetbe került embernek is segítettek.

veol.hu

A napokban beköszöntött zord, téli idő megnehezíti az egyébként is rossz helyzetben lévő hajléktalanok életét, ezért a hatóságoknak fokozott figyelemmel kell lenniük a fedél nélküliekre, különös tekintettel a szabad ég alatt magányosan fekvő emberekre. Minden esetben meg kell győződni, hogy nem szorulnak-e azonnali ellátásra.

Csütörtökön reggelre többek között csak Tapolcán két alkalommal intézkedtek a járőrök ittas hajléktalanok megsegítése céljából. Biztonsági intézkedés keretében gondoskodtak az érintettek megfelelő szociális intézménybe történő szállításáról.

Hasonló eset történt Balatonalmádiban is egy lakcím nélküli angol állampolgárral szemben.

Szintén tegnap egy veszprémi nő tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy fűtetlen lakásban élettársa egyedül hagyta, de nem tud befűteni, mivel nehezen mozog. Kollégáink a segítségére siettek, majd orvoshoz szállították - közölte  Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!