Hírek

2015.01.05. 14:14

Újra zavartalan a forgalom a 82-es főúton (frissítve)

Újra járható a 82-es főút Veszprém megyei szakasza a 7,5 tonnát meghaladó tömegű járművek számára. Az útlezárást 16 óra 50 perctől oldották fel.

Szabó Péter Dániel

Korábban a rendőrség lezárta 82-es főút Veszprémből Győr felé vezető szakaszát, a hóhelyzet miatt a 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek hétfő délután három órától nem közlekedhettek. Csépányi- Barczi Petra tűzoltó hadnagy, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunk kérdésére közölte, az érintett útszakasz síkosságmentesítése miatt volt szükség az útzár elrendelésére, a megyeszékhely határában található hipermarket és a megyehatár között korlátozták a forgalmat. Információink szerint a csúszós út miatt több kamion sem tudott felhajtani a cseszneki szerpentinen.

Bakonyszentkirálynál is nehézkes volt a közlekedés (Fotó: Kiss Milán)

Közben a rendőrség is közölte, a havazás miatt két irányból is lezárták a 7,5 tonnánál nagyobb járművek elől a 82-es főutat. A Zirc határában fekvő hipermarketnél, illetve a megyehatár után Veszprémvarsánynál  a 82-es számú főút és a 8218-as számú út kereszteződésében is egyenruhások segítették a kamionok irányítását, útbaigazítását.

A Hárskút–Márkó közötti útszakaszon hóátfúvások alakultak ki (Fotó: Nagy Lajos)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!