Hírek

2015.03.21. 11:48

Fidelitas: Fenyvesi Zoltán kiáll a fiatalok érdekei mellett

Tapolca – Olyan képviselőre van szükség, aki Lasztovicza Jenőhöz hasonlóan kiáll a fiatal generációk érdekeiért az Országgyűlésben - hangzott el a Fidelitas tapolcai sajtótájékoztatóján.

Szám Dorottya

Fenyvesi Zoltán egy ilyen képviselőjelölt – tette hozzá Hegedűs Barbara, a Fidelitas alelnöke.

- Azért támogatjuk a törekvéseit, mert a kampányának fő üzenete a munkahelyteremtés, ma, amikor a fiatalkori munkanélküliség Európa-szerte az egyik legnehezebb feladatnak bizonyul. A munkahelyvédelmi akciótervnek köszönhetően megyénkben 400 ezer új munkahely jött létre, amely hatvan százalékkal csökkentette a munkanélküliséget. Szeretnénk, ha minden magyar fiatal elsősorban a szülőhelyén találná meg a számításait.

Böröcz László, a Fidelitas újonnan megválasztott elnöke elmondta, hogy a szervezet becsületbeli ügynek tekinti a választást és mindent megtesz azért, hogy Fenyvesi Zoltán győzzön.

- A munkahelyteremtés mellett fontosnak tartjuk a digitális fejlesztéseket is. Tapolca és térségének olyan képviselőre van szüksége, aki támogatja a kormány most induló Digitális Nemzet Fejlesztési Programját. Az a cél, hogy minden magyar háztartásba eljusson a széles sávú internet és azok a fiatalok is gyors, magas minőségű internetszolgáltatáshoz jussanak, akiknek erre eddig nem volt lehetősége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!