Hírek

2014.10.18. 19:01

Fenyegetőzött a volt közmunkás

A Veszprémi Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt október 21-én gyorsított eljárás során bíróság elé állít egy 30 éves férfit és 27 éves feleségét - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

Kovács Erika

A pár 2014 júniusában a megye egyik városában veréssel fenyegették a település ellátó és szolgáltató szervezetének vezetőjét, hogy a közfoglalkoztatásban alkalmazott és onnan elbocsátott férfit a munkahelyére vegye vissza, ugyanis 2014 májusában felmondtak neki. A férfi ezután megkereste volt főnökét, és próbálta rávenni, hogy újra alkalmazza. Amikor a sértett erre nem volt hajlandó, kiabálva fenyegette, hogy megveri és a kocsiját megrongálja. Az elkövető másnap már feleségével együtt akarta rávenni a sértettet döntésének megváltoztatására, de nem jártak eredménnyel. Az intézményvezetőt a hivatalból történt távozása után is követték, és tovább győzködték, hogy vegye vissza a gyanúsítottat, és mindketten veréssel, megveretéssel fenyegették.

Címkék#zaklatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!