Hírek

2017.06.04. 09:47

Fél órán belül 3 baleset a megyében - Többen megsérültek

Veszprém - Két személygépkocsi ütközött össze a 8-as számú főút veszprémi szakaszán, a Déli útgyűrűn vasárnap késő délelőtt 11 óra körül.

Napló információ

A balesetben személyi sérülés nem történt, a helyszínen útlezárás nincs érvényben, azonban az érintett útszakaszon torlódásra lehet számítani.

11 óra után Zircen, a Rákóczi tér 1-es szám közelében egy személygépjármű motorkerékpárost ütött el, melynek során a motoros megsérült.

Szintén 11 és 11 óra 30 perc között történt motoros baleset Káptalantótiban, ahol egy motoros eddig tisztázatlan körülmények miatt elesett járművével és megsérült - közölte Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség kéri, hogy a sofőrök fokozott figyelemmel, az előírt sebességet és a kötelező követési távolságot betartva, valamint a többi közlekedő irányába tanúsított türelemmel üljenek volán mögé, hogy a megelőzhető baleseteket elkerüljék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!