Hírek

2017.07.25. 08:08

Fák dőltek az útra a szélviharban!

Veszprém - Szerencsére elkerülte megyénket a nagy vihar, amely hétfőn este és kedden hajnalban az ország több területén is komoly károkat okozott, ez derült ki a katasztrófavédelem tájékoztatójából.

Kovács Erika

Veszprém megyében kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak, akik három alkalommal vonultak fakidőléshez, közölte érdeklődésünkre Nagy Emese, tűzoltó hadnagy, a Veszprém megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Mint elmondta, Halimba és Szőc között dőlt ki egy fa az útra, ami a forgalmat akadályozta, Balatonakarattyán pedig a Koppány soron dőlt ki egy kettéhasadt fa, ami egy lakóépületet is veszélyeztetett, Balatonfűzfőn, a Nyárfa utcában egy villanyvezetékre dőlt fa, valamennyinél a tűzoltók távolították el az akadályokat.

Áramkimaradás sem történt megyénkben a vihar miatt, tudtuk meg Egyházi Nikolettától, az energiaszolgáltató cég szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!