Hírek

2017.04.21. 11:36

Elsodortak egy embert, és tönkretettek egy sorompót - Szemtanúkat keresnek!

Pápa, Ajka - A Pápai és az Ajkai Rendőrkapitányság is a lakosság segítségét kéri.

Napló-információ

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség ügyében folytat büntetőeljárást. Egy ismeretlen személy április 13-án csütörtökön 17 óra 25 perc és április 14-én pénteken 6 óra 55 perc közötti időszakban egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett a Pápa és Szany között a vasútvonal melletti töltésen, mikor a Marcaltő és Egyházaskesző közötti fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban, a vasúti sín mellett a földön elhelyezett szigetelt sínfazékra hajtott, amely ennek következtében megrongálódott és a vasúti fénysorompó működésképtelenné vált.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Pápai Rendőrkapitányság 89/313-153-as hívószámán.

Fotó: VMRFK

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének ügyében folytat nyomozást. Április 17-én 22 óra körül a 8-as számú főútvonalon, Tüskevár külterületén ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett Szombathely irányából Devecser irányába, amikor a vele szemben, az úttest szélén haladó gyalogost járműve jobb elejével elütötte, majd megállás és segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta.

Az ajkai rendőrök kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eset kapcsán, jelentkezzen az Ajkai Rendőrkapitányság 88/500-990-as hívószámán.

Továbbá, mindkét eset kapcsán várják a hívásokat a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve a szemtanúk névtelenség megőrzése mellett tehetnek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!