Hírek

2013.05.30. 17:23

Elmaradt Heller Ágnes angol etikaórája

A tervek szerint a Magyar-Angol Tannnyelvű Gimnáziumban is tartott volna az etikáról előadást angol nyelven Heller Ágnes filozófus, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt – értesült a Napló több forrásból is.

Halmos György

Az első megyei állomás lett volna a szervezők terve szerint a gimnázium. A filozófus először Veszprémben beszélt angol nyelven az etikáról, majd Várpalotára látogatott, ahol a Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskolában az Etikáról és erkölcsről címmel fejtette ki gondolatait.

Az almádi gimnázium igazgatója kérdésünkre elmondta, valóban megkeresték a szervezők, ő saját hatáskörében döntött, arról, hogy nem adnak helyt a rendezvénynek. Gránásiné Bácsi Tünde hozzátette: a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban érkeztek hozzá szülői vélemények, amelyek hatására hozta meg döntését, hogy ne tartsák meg az angol nyelvű órát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!