Hírek

2014.11.24. 10:27

Ellopta az önkormányzati épület bejárati kapuját

A napokban zárult le egy lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

A Várpalotai Önkormányzat képviselője tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2014. július 3-át megelőző időszakban Várpalotán, az Alsóvárosban egy használaton kívüli önkormányzati épület bejárati kapuját eltulajdonította.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a vaskaput a 38 éves, lakcím nélküli K. V. tulajdonította el. Az elkövetésben segítségére volt az 58 éves várpalotai illetékességű V. I..

Mivel K. V. tartózkodási helye az eljárás során a hatóság előtt ismeretlen volt, ezért ellene körözést adtak ki a nyomozók, de a járőrök rövid időn belül elfogták a lakcím nélküli férfit.

A nyomozás a Várpalotai Rendőrkapitányságon befejeződött, a keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!